М.ЦЭРЭНЛХАМ: Махны онцлогоос хамааран улирал болгон өөр өөр махтай бууз хийдэг
Ангара рестораны зүгээс UB FOOD фестивальд оролцсон бөгөөд "Буриад бууз" гэж хаяг тавьсан нь хүмүүсийн анхаарлыг их татсан. Тэгвэл уг рестораны ахлах тогооч М.ЦЭРЭНЛХАМ-ын бураид буузны онцлог давуу талын ярилцсан ярилцлагыг хүлээн авч үзнэ үү
Дэлгэрэнгүйг ЭНД-ээс үзнэ үү.
Сэтгэгдэл:
Таны IP: (3.145.163.138)
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд https://www.ulsturch.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай
сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл
бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
-
Уржигдар 18 цаг 08 мин
-
Уржигдар 13 цаг 24 мин
-
Уржигдар 12 цаг 49 мин
-
Уржигдар 12 цаг 04 мин
-
Уржигдар 12 цаг 02 мин
-
Уржигдар 11 цаг 46 мин
-
Уржигдар 11 цаг 41 мин
-
Уржигдар 11 цаг 38 мин
-
2024-11-20
-
2024-11-18
-
2024-11-20
-
Уржигдар 11 цаг 46 мин
-
Уржигдар 12 цаг 04 мин