Ажилчдын хоолны ширээний зохион байгуулалтыг өөрчилж байна 
Үйл явдал
/
2020-03-14

Монголд COVID-19 вирусын халдвар бүртгэгдсэн энэ цаг үед Эрдэнэт үйлдвэр 6600 гаруй ажилчдынхаа төвлөрлийг сааруулах, халдвар тархахаас урьдчилан сэргийлэх олон талын арга хэмжээ авч хэрэгжүүлж байна. Тус үйлдвэрийн ХАБЭА-н хэлтэс Дэлхийн эрүүл мэндийн байгууллагаас өгсөн зөвлөмжийн дагуу ажилчдын хоолны ширээний зохион байгуулалтыг нэг чигийн урсгалд оруулан өөрчлөх ажлыг эхлүүллээ.

Өнөөдрөөс Дулааны цахилгаан станц, Геологи, хайгуулын экспедици, Төрөл бүрийн авто машины гарааж зэрэг 100-150 ажилчид нэг дор хооллодог жижиг газруудын ширээний зохион байгуулалт нэг чигийн урсгалд буюу сурагчдын нэгэн адил шил шилээ харан сууж хооллох болов.

Харин Эрдэнэт үйлдвэрийн Ерөнхий захиргааны нэгдүгээр байр, Засвар механикийн завод, Ил уурхай дахь 800-1200 хүний төвлөрсөн хүчин чадалтай хоолны газруудын ширээнд тусгаарлалт хийж вирусын халдвараас сэргийлэх арга хэмжээ авахаар төлөвлөжээ. Тусгаарлалтыг арчиж цэвэрлэн ариутгах боломжтой материалаар хийнэ гэж мэргэжлийн хүн ярилаа.

М.Одгэрэл

Сэтгэгдэл:
Таны IP: (18.220.245.140)
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд https://www.ulsturch.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.