М.ЦЭРЭНЛХАМ: Махны онцлогоос хамааран улирал болгон өөр өөр махтай бууз хийдэг
Ярилцлага
/
2022-08-24
  Ангара рестораны зүгээс UB FOOD фестивальд оролцсон бөгөөд "Буриад бууз" гэж хаяг тавьсан нь хүмүүсийн анхаарлыг их татсан. Тэгвэл уг рестораны ахлах тогооч М.ЦЭРЭНЛХАМ-ын бураид буузны онцлог давуу талын ярилцсан ярилцлагыг хүлээн авч үзнэ үү

Дэлгэрэнгүйг ЭНД-ээс үзнэ үү.

Сэтгэгдэл:
Таны IP: (52.15.129.90)
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд https://www.ulsturch.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.